1 Aralık 2008 Pazartesi

Yemek arası şekerleme

Geçenlerde akşam üstü küçük cimcimeye yoğurdunu yedirirken mızmızlanmaya başladı. Yoğurdu çok sevmesine rağmen önce almak istemedi. Sonra ağzını açmaya başladı. Ben yine mızmızlanır diye hızlı hızlı yedirmeye çalışırken kafamı kaldırdığımda gördüğüm manzara karşısında önce şaşkına döndüm, sonra da gülme krizine girdim. Benim minik prensesim yoğurdunu yerken resmen ayakta uyumuştu. Kendimi toplar toplamaz fotoğraf makinesini getirip bu anı kaydettim.

Ama asıl merak ettiğim şu. Nilsu Hanım bu kadar kolay, kısa sürede ve kendi kendine uykuya dalabiliyorsa niye geceleri de bunu yapmıyor?


3 yorum:

Maya ve Elya'nın annesi dedi ki...

ah canım yaaa nasıl da yorulmuş kimbilirrrr :))
Maya da 1 haftadır uykusu gelince kucağıma gelip kafasını göğsüme koyuyor ve uyuyor, eski günleri düşününce bunlar cidden rüya gibi geliyor :)))

Sen Gelince dedi ki...

Evet ya küçük cimcime... Umarım Nilsu da Maya gibi uykusu gediğinde koynuma sokulur bir gün. Bu arada kitap için tekrar teşekkürler. Tek solukta okudum ve çok faydasını gördüm. Vaktim olduğunda nu konuda uzunca bir yazı yazacağım.

Maya ve Elya'nın annesi dedi ki...

Çok sevindim :) Maya büyüdüğünde benim bu kitaptan haberim oldu o yüzden biz faydalanamadık ama en azından Maya artık abla oldu da bir şekilde uyuyor beni yormadan :))