24 Eylül 2012 Pazartesi

Attık kendimizi mavilere
















"Attık kendimizi mavilere" deyince sanmayın ki yeni attık. Eh geçti yine üzerinden 1 ay...

Günübirlik tekne gezintilerini saymazsak, bu bizim iki yıl önceki katamaran seyatimizden sonraki ilk deniz yolculuğu oldu. Sanırım son olmayacak. Bu kez daha daha büyüğüyle, daha uzaklara açıldık. Bir de yanımızda küçük bir paketle...

Nilsu ile ilgili tek kaygım pek ihtimal vermesem de deniz tutması gibi hoş olmayacak bir durumun yaşanmasıydı. Doktorumuzla görüşüp mecbur kaldığımızda kullanmak üzere bir şurup aldım. Daha doğrusu aldığımı sandım. Paketi açtığımda çocuklar için olanını değil, yetişkinler için olanını buldum. Ezcacıya sayıp, sövdüm... Ama tahmin ettiğim en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Ben çocuk çok fazla olmaz diye düşünürken, sayısız akranıyla, hatta çok daha küçükleri ile karşılaştık gemimize bindiğimizde. Hatta bir tane kanka edinip, ailesiyle bizi bile kaynaştırdı Nilsu'cum...

Benim için çok keyifliydi. Hatta bu zamana kadan niye bunu yapmadığımı sorguladım. Hatta ve hatta gelecek seneye çok çok daha büyüğüyle, çok çok daha uzaklara bir yolculuğun bile planlarını yapmaya başladım.
Çocuk konusunda kendi adımıza hiç bir sorun yaşamadık. Yüzen bir otel gibiydi bizim için. Kamaramız da çok rahat ve güzeldi. Tek sıkıntımız yemekle ilgili oldu. İştahsızlık tavan yaptı yine. Pardon gemiden ayrılırken "Niye gidiyoruz? Ben eve gitmek istemiyorum!" krizini atlamayalım.

16 yorum:

Kiraz Limanı dedi ki...

Böyle güzel gezilerden, eğlenceli vakitlerden sonra annem , Allah sindirsin derdi...Bende şimdi aynı şeyi söyliycem, Allah sindirsin :)

maviye iz süren dedi ki...

Ah süper kareler:)

Deniz dedi ki...

küçük paket derken???

Sen Gelince dedi ki...

Kiraz Limanı çok teşekkürler, hepimize:)

Gülce'nin sevgili annesi teşekkür ederiz:)

Deniz'cim Nilsu. Daha ilk doğduğunda gaz çıkarmak için omuzumuza attığımızda babası koymuştu küçük paet ismini. Büyüdü ama hala küçük paketimiz bizim:)

Yasemin Aktuğ dedi ki...

bütün fotoğraflar güzel ama 6. fotoğraf süper.
Ben illa ayağım yere değecek diyenlerden olduğum için böyle güzel tatillere sedece gıpta ile bakıyorum.
Devamı gelsin.

Süreyya dedi ki...

Ne güzel tatil..resimler harika :)

elif-kayra dedi ki...

resimler çok güzel
bende çok hevesleniyorum böyle bir yolculuğa ama deniz korkumu yenebilirsem tabiki ☺

Deniz dedi ki...

hahaaa ben de başka bir küçük paket mi var dedim, bilmediğimiz :)

Sen Gelince dedi ki...

Deniz'cim:))) Valla biz tembel çıktık. Bundan sonrası için de sanmıyorum pek:)

Elif'cim bence deniz korkunu bir önce yenmelisin. Göreceksin zaten korkulacak hiç bir şey olmadığını:)

Sermin dedi ki...

canıım.. 2 cocukla gittiği tatilden hiçbirşey anlamayan arkideşine bu güzel kareleri yaşattığın için sağol canım. zaten içimde kor olan tatil özlemi iyice bir alevlendi.

Itır dedi ki...

Süper fotolar!
Şu büyük cruise turlarından mı yaptiniz?
Ben de bu sene düşündüm, 2 cüceyle olur mu diye ama sonra yine kayinvalde yanında karar kıldık!! :)

Sen Gelince dedi ki...

Sermin'cim canım benim kıyamam ben sana:) İstemedin kötülük yaptım sanırım ben sana:) Sen o alevi söndürme, elbet gelecek zamanı:)

Itır'cım teşekkürler. Evet cruise turlarından. Ama en büyüklerinden değil. Seneye yaza 4-5 ülkeyi kapsayan çok daha büyük gemilerle olanlardan birini istiyorum ben de. Valla dediğim gibi cücelerle oluyor ama iki cüce bir arada olunca nasıl olur onu ben değil, siz daha iyi bilirsiniz:)

Itır dedi ki...

Sen bir de bana sonra şu resimleri nasıl canlı renkli yaptığını da anlatıver kardiş..eninkilerin yanında benimkiler pek soluk kaldı..hep te güneşin kabaanda çekmişiz, ondan mıdır nedir, tüm resimler soluk ve uçuk renkli :(

Burcu dedi ki...

Özlem, ne çok gezdiniz bu sene... Maşallah size,, tam aramaya teşebbüs ediyorum, yok yaa şimdi bunlar yunanistandadırlar dedim, sonra ariycakken yok yaa bodrumda denizdedirler diye vazgeçen ben artık seni arayabilirim sanırsam?? :)

AYÇA dedi ki...

Özlemcim bu yıl rekor sende. Kıskandım valla. Resimlerde ayrı bir güzel. Daha çok yazmalısın !!!

Adsız dedi ki...

MUH-TE-ŞEM. Gitmek istediğim yerlerden biriside Santorini-sırf fotografcılık için,manzaralar içn.