23 Şubat 2010 Salı

Hamarat

Yeni bir süpürge alacaksanız yanında bonus olarak bunlardan istemeyi unutmayın… Hem zahmetsiz, hem keyifli… Size sadece izlemek kalıyor…

Dip: Yakında tüm eve alacağım bunlardan... Ohhh ne rahat...

19 yorum:

ELİF dedi ki...

Ay öldüm gülmekten Özlem, parçalamış kendini:)))Saçını da toplamış bi de:)))Rüya hanım hala çok korkuyo elektrik süpürgesinden:(((

ceydabural dedi ki...

nasıl bişi o bir de tutup çeviriyor süpürgeyi ya çok ciddi çalışıyor hemde tam yemelik :)

Deniz dedi ki...

gülmekten öldüm ya, acayip becerikli, çok yakışmış eline...
Bu arada gözün aydın, Nilsu'nun saçı uzamış ...
Veeee bunu seyrederken neden bu aletten almıyorum diye düşündüm, benimki büyük geliyor, çıkarıp süpürmeye üşeniyorum, nedir bu alet? markası, modeli????

Sibelbek dedi ki...

Neden seviyor bu bücürler elektrik süpürgesini acaba? Tibet'in de var böyle bir videosu :)))
Nilsu'da canhıraş süpürüyor yavrum, çok tatlı :D
bu arada aynalı duvarın gözümden kaçmadı, çok güzel bir havası var, daha ayrıntılı bir fotoğrafını yayınlasana :)))

Eylm-Sdnz dedi ki...

Ha haaytt bayıldım bayıldım hamarat kuzuya..nasılda güzel süpürüyor yanlız..kesin kesin her eve lazım:)))bu bonustan:)))

Itır dedi ki...

Merhaba, Mira' nin doğumgününde cinliğine ve afacanlığına hayran olduğum bu cimcimenin bloguna da bakayım dedim ve hemen takip listemize koydum, iyiki de koymuşum bu temizlik seansı kaçmazmış! çook komik bir kız bu!! :)
Arda' da bayılır süpürgeye, bende bir adet bu boydan edinmeliyim, sonra ohh gel keyfim gel, arda süpürsün evi!! :)

Nilsu'nun Teyzesi dedi ki...

gözlerimden yaş geldi resmen gülmekten :))) bu nasil bi şirinlik yaaa.. nasıl bi ciddiyetle işini yapıyo öyle.. sanki büyük adam var karşımda... Sen çok yaşa Nilsu e mi ???

Adsız dedi ki...

:))) Nasıl gayret o öyle..Maaşallah..Çok hamarat annesi çokkk..

Sen Gelince dedi ki...

Elif gerçekten mi? Nilsu bi ara rondodan ve çamaşır makinesinden korktu sadece... Saçımız toplu hep... Eh ev kadını moduna uygun olsun diye... Bak şimdi düşündüm de keşke saçına da bişi bağlamış olsaydım:)

Ceyda iyi gözlemlemiş, çözmüş olayı... El gırgırıyla daha da başarılı... Önce kırıntıyı gösterir sonra süpürür:)

Deniz'cim sağol ya:)Çok hamaratız bildiğin gibi değil:) Ben artık elektirik süpürgesini hiç kullanmıyorum... Sadece temizliğe gelen kadının eli değiyor... Bu gerçekten çok pratik ve emiş gücü çok iyi... El gırgırıyla eğilip iki büklüm olmaktansa 5 dakikada hallediyorum bunla... Arzum Lesto... Herkes birbirinden görüp aldı bizde de... Tek şikayetçi olduğum kordonunun biraz kısa olması...

Sen Gelince dedi ki...

Sibel valla Nilsu oldum olası sevdi... Bebekler için o gürültü anne karnında duydukları sese benzermiş... Kolikli bebekler için elektrik süpürgesi vazgeçilmezdir:)
Ayna için teşekkürler... Bir ara yayınlarım:)

Eylem teşekkürler:) Orası kesin:) Ya bu kadar istekli olunur... Elime aldığım an bırakmıyor bana... Bazen kandırmak için onun eline küçük el gırgırını veriyorum:)

Anne Toti teşekkürler:) Kusurabakma ismini hatırlayamadım ben... Ama tatlı Arda'yı unutmadım tabii ki:) Kesinlikle tavsiye ederim... İki türlü de:)

Sen Gelince dedi ki...

Sevgili kardeşceğizim bilmem acaba bu duygularda teyze olmanın bir etkisi var mı:) Ama ciddiyet konusunda haklısın:) İşini ciddiye alan disiplinli bir kızdır benim kızım... Gönderiyim istersen... Hem iki mıncıklarsın, hem de evin temizlenir:)

Sen Gelince dedi ki...

Odil'in sevgili annesi çok teşekkür ederiz... İstediği konularda çok gayretli de, istemezse istersen ağzınla kuş tut:)

elif ada dedi ki...

Çok özendim şimdi. Ada, sadece evi dağıtıyor. Çok şanslısın Özlemciğim çok...

sinem dedi ki...

Ayyy bayıldım ya ,hele o saçı da toplamış ya resmen bal küpü. Acaip te güçlü bu arada !bir tane istiyorum Özlemcim nereye sipariş etsek ki:)

Sen Gelince dedi ki...

Umur'cum o kadar emin olma... Bizim yemek yemelerimiz bile bir facia çevre açısından:) Verdik eline alıştırıyoruz bakalım:)

Sen Gelince dedi ki...

Sinem'cim teşekkür ederiz:) İstediği bir şey oldu mu sınır tanımıyoruz... Bana yardım için marketten sonra koca poşetleri taşımak istiyor, beceriyor da... Bi tanesini boşaltıp, içine yalandan hafif bir şeyler koyup eline veriyorum... Pek mutlu oluyor:)

Esin dedi ki...

BEn hemen bu hamarat kızı oğluşuma istiyorum...

Sen Gelince dedi ki...

Esin'cim Ömer'den iyi damat mı bulacağız:) Ama bir de kızımıza sormak gerek:)

esra dedi ki...

çok tatlı ya.. ben yeni bakabiliyorum.. saçının tepesindeki fıskıyemi onun.. süper ya.. ben daha yapamadım.. hafif topuz oluyo bizimkinin saçı ancak..