15 Aralık 2009 Salı

Tipitipler




Burcu ve Sermin, yanlarında muhteşem kavalyeleriyle birlikte bizdeydiler cumartesi günü… Bizim evin küçük hanımı zaten bekliyordu bu misafirliği… Zira annesi bir gün öncesinden kendisine bahsetmişti… Beni arabada eve dönerken tepkisiz ve de sessiz bir şekilde dinleyen küçük hanım meğerse her şeyi anlamış, hatta kendi içinde heyecan yapmış…

İlk olarak Arda ve Burcu ikilisi geldiler… Nilsu henüz uyuyordu onlar geldiğinde ama hemen uyandı… Odasına gidip, beklenen misafirin geldiğini söylediğimde beni bile şaşırtacak kadar heyecan ve coşku gösterdi… Üstünü nasıl giydirdim bilmiyorum… Yerinde duramıyordu bir türlü ve kendi diliyle bir şeyler söylüyordu… İlk kez bir araya gelmelerine rağmen çok sıcak karşıladılar birbirlerini… El ele tutuşmalar, dudaktan öpüşmeler (ki bunu hayret ve şaşkınlıkla izledik) ve unutulmaz diyaloglar… Konu salıncak olunca bir ara bozuşur gibi olsalar da durumu çabuk kurtardılar.

Çınar ve Sermin ikilisinin de gelmesiyle kadro tamamlandı. Bu kez Arda ile Çınar arasındaki çekişme görülmeye değerdi… “Ne seninle, ne sensiz” diye bir deyim vardır ya… Tam da öyle bir durum onların ilişkisi… Ben sanırım en çok onlara güldüm… Çok tatlı bir çekişme var aralarında… Çekişme dediğime bakmayın, çok da seviyorlar birbirlerini… O yüzden komik ya zaten… Bir ara oğlanlar yerde araba sürerken, Nilsu müziği açmış kendi kendine dans ediyordu… Cinsiyet ayrımı bu kadar erken başlıyor işte… Sonuçta bisikleti paylaşmada birazcık (!) sorun yaşasalar da, birbirlerine kurabiye yedirecek kadar da uyumluydu her biri…

Dip: Biz çok eğlendik ve asıl biz inceliğiniz için teşekkür ederiz:)

14 yorum:

ELİF dedi ki...

hıh, ne sıkıcı geçmiş, hıh:))

banu dedi ki...

ay bayıldım fotoğraflara :) biz bir yerimizde durabilsek bize de bekleriz diyeceğim.

Burcu dedi ki...

Aman da aman birileri kıskanmış :)) Özlemcim ben ilk kez Ardayı bir bebeğe karşı bu derece sevecen gördüm. Normalde sinirlendiğinde kimseyi görmez herkese pata küte girişirdi, halen öyle ama o gün mesela Çınarla bisikleti paylaşamadılar ve arkasında Nilsu vardı eyvah dedim içimden şimdi Nilsu arada tokat yiyecek bizim bücürden, tersine Nilsuya hiç vurmadi, hep onu korudu sanki.. İnanamıyorum hala.. Ve hala daha “suuu suuu” diyor, nil kismina hiç karışmıyor :)

sinem dedi ki...

gittiiii gittiii gül gibi damadım gitti:( Özlem bayıldım resmen ama en çok Sevgili Elif'in yorumu beni bitirdi.Çok isterdik bizde orda olmayı.Bu arada Nilsu'nun saçları çıkmış:)

Sibelbek dedi ki...

çok özeniyorum ben böyle bloggerların biraraya geldiğini duyunca. Fotoğraflara bakınca ne kadar keyifli geçtiği anlaşılıyor :)

Güneş Akay dedi ki...

Çok tatlılar, ne güzel oluyor yaşıt bebeklerin buluşması.

Sen Gelince dedi ki...

Elif çok sıkıcıydı ama çok eğlendik:)

Banu teşekkürler:) Evet siz artık Türkiye'demi yaşıyorsunuz çözemiyorum... Bir dahaki sefere ben de beklerim:)

Burcu Arda diğer bebeklere karşı nasıl bilemem ama aralarındaki diyalog süperdi:) Henüz anne demiyen kızım hala Arda diye sayıklıyor... Ama öyle güzel söylüyor ki:)

Sinem bilmiyorduk girmezdik yoksa sevenlerin arasına:)Evet kesinlikle güzel olurdu... Yaparız belki bir gün. Belki kesişir yollar bir gün bir yerde... Evet birazcıcık çıktı ama hala kabak kafa grubunda:)

Mlke_Btkn dedi ki...

Ayy hem de ne tipitiplermiş yahu :) çok tatlılar..

zeynep dedi ki...

çok sıkıcısınız :-P
.
hiç kıskanmadım hiiiiç!!!

Esin dedi ki...

Fotolar süper.Ne güzel yapmışsınız biraraya gelerek.Blog dostluğu gerçek kanlı canlı dostluklara dönüyor böylece :)

Betül dedi ki...

bizde olsaydık keşke...:(

Deniz dedi ki...

şu afacanlara bak sen.
Çocuk oldu bunlar yafuuuuu

Sermin dedi ki...

ne kadar hızlı güncelliyorsun. ben daha bunu okuyup yorum yazmadan yenisi geliyor. o gün için tekrar teşekkür ederiz özlemcim. bir sürü zahmet verdik sana. başınışişirdik biraz. hafif hırpaladık nilsu'yu. özürdileriz tekrar. ama kendi adıma söyleyim çok keyif aldım. en kısa zamanda bana da bekleriz efenim. teşekkürler tekrar

Sen Gelince dedi ki...

Sermin'cim bugünlerde öyle oldu biraz:)Asıl ben teşekkür ederim hediyeleriniz ve arkadaşlığınız için... Ne zahmeti:)Ben de çok keyif aldım... Ayrıca Çınar ve Arda birbirini hırpalarken Nilsu'ya pek sıra gelmedi merak etme:)