14 Şubat 2011 Pazartesi

Sahi


Doğum günü sezonu başladı. Bu hafta sonuna iki tane birden sığdırdık hemi de… Önce Mira’nın sonra Demir’in… İster istemez dolu dolu geçti günümüz… Çok eğlendi bizimki… Çıkarken “Hep buraya gelelim tamam mı annecim. Ben çok eğlendim. Çok mutlu oldum bugün” diye duygularını ifade ettikten sonra uyuyuncaya kadar tekrarlamayı ihmal etmedi…

Geçen seneki doğum günlerini gözümün önüne getirdim… Ne kadar büyümüş, ne kadar değişmiş her şey… Ne kadar sosyal olduğu, ne kadar düzgün konuştuğu ve kreşe gitmediği halde kreş çocuğu gibi davrandığı konusunda güzel şeyler duydum… E haliyle mutlu oldum…

Akşamki anneler buluşmasında yine kreş mevzularına girildi… Ordan çıkıldı okullara gidildi… Ne çok şey var bizi bekleyen… Sahi biz oraya kafa dinlemek için gitmiştik değil mi:)

9 yorum:

elif-kayra dedi ki...

nasılda çabuk ilerliyor zaman , nasılda çabuk büyüyorlar
neolursa olsun çocuklar varsa kafa dinlemek mümkün mü, sözün başladığı da bitti yer de onların :)

birdamlacıkyağmur dedi ki...

Çocuksuz yaptığımız her buluşmada konu yine hep çocuklar oluyor. Bu işte bir terslik var ama???
Bu arada mutlu yıllar ve parlak bir gelecek dilerim kuşlara.

AYÇA dedi ki...

İyi ki geldiniz ve sonunda gorusebildik. Artık devamı gelsin. Öpüyorum :)

Nil dedi ki...

Sabah sabah kızını ağlayarak kreşe bırakan bir anne olarak kesinlikle daha çok şey bizi bekliyor. allah yardımcımız olsun bizim ve kuzularımızın

özlemnitta dedi ki...

İnsanın kendi yetiştirdiği çocuğu için iltifatlar duymak ne güzel değil mi?Tebrik ederim bende sizi..Bu arada zaman gerçekten hızla ilerliyor ve bizde çocuklarımızın büyümesini izleyip, mutlu olup ,iyi ki varlar diyoruz:)))

Sibelbek dedi ki...

çocuklar yanında olmasa bile annelerin olduğu ortamda onlardan başka ne konuşulabilir ki? artık hayatımızın %95'i onlara ait :)

Sermin dedi ki...

lensini mi değiştirdin????? karar vermedin mi kreşe? ben kesin rota'ya vereceğim. 1 ay sonra başlıyoruz inşallah. özlemişiz sizi. fotograflara bakınca anladım. ayca gösterdi ;) saçlar çok yakışmış:)

didem dedi ki...

Merhaba,
O cocuksuz anneler bulusmasindan biz de yapiyoruz burada. Ara sira kacamak ne guzel oluyor di mi? Tabi konu donup dolasip yine cocuklara geliyor ya o da esprisi:)

Deli Anne dedi ki...

Mira'nın da Demir'in de doğum günleri kutlu olsun.. su gibi ömürler, olsun inşallah..