29 Aralık 2009 Salı

Delilik

Hani hala ayakta sallanan koca bir bebek ya bizimki… Hani gece boyunca defalarca uyanıp, kendi kendine uyumayı reddediyor ya… Hani her seferinde, gözlerimden uyku akarak, yatırıyorum ya bacaklarıma… Ve bileklerim çok daha çabuk yorulduğu için yastık dizlerimin üstünde oluyor ya… İşte o anlarda uykuyla uyanıklık arasında ama büyük bir keyifle ayaklarını göğsüme dayıyor… O küçük patileri eğilip öpüyorum defalarca… Sanırım sadece o anlar uykusuzluğa meydan okuyacak gücü verebiliyor bana… Her zaman değil tabii…

Ve itiraf ediyorum, bazen ekşi ekşi koksa da dünyanın en pahalı parfümünden daha fazla haz yaşatıyor bana o ayaklar…

Delilik dedikleri bu olsa gerek… Ya da annelik…

18 yorum:

banu dedi ki...

Özlemcim... sanırım hepimizde kalıcı da olacak bu delilik hali :)

Mlke_Btkn dedi ki...

Aynen canım ya, daha geçen akşam kokladım kokladım doyamadım yahuu :)) delimiyim dedim, öptüm öptümm nasıl da keyif alıyor ayağını bilerek uzatıyor burnuma demekki annelik yarı delilik demek :))
ay ben çok seviyorum onun kokusunu yerim öperimm mis misss....

baksana şu minik ayaklar allahım korusun hepsini ;)

Burcu dedi ki...

"..Anneyim, o halde deliyim.." diyorsun :) Eşim, o ayakları doyasıya öp çünkü 17-18 yaşına geldiğinde benimkilere benzeyecek öpmeyi hiç istemeyeceksin diyor!! :)

Hülya dedi ki...

acayip bi güzel delilik bu annelik...benim cimcime de ayağını koklatmadan öptürmeden sallatmaz kendini...kocaman öpücükler benden minik ayaklara...

benden, bizden... dedi ki...

ne de güzel anlatmışsın...
annelik işte her şeyi ayrı güzel geliyor...

Sibelbek dedi ki...

annelik Özlemcim o... annelik...

SERRA dedi ki...

ya yine senin ki sallayınca uyuyor benim ki bu aralar nasıl uyumak istediğini de bilmiyor.offf bir uykuya dalışı var ki bazen 45 dk.mı alıyor
o ayakları boolca öp annesi

esra dedi ki...

özlem; benzer zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz..uyku konusunda da olmuştu. Bizde hala ayakta sallanarak uyuyoruz. başta kendsi uyuyordu ama sonra tekrar ayağa geçtik.. bizimkinin birde bilnli olaak ayak koklatma olayı var: çoraplarını çıkarıp koklatıyor. püfff çok kokuyor yapıncada hoşuna gidiyor ve gülüyor.. komikler.. sevgiler

durununannesi dedi ki...

Ben de koklayıp koklayıp yüzümü buruşturuyorum şaka olsun diye bazen.Şimdi Duru aynı hareketi kendine yapıyor,inanılmaz :) Ayrıca o kokuyu hiçbirşeye değişmem o ayrı:)

Beliz'imin Günlüğü dedi ki...

annelik çok özel bir duygu isteyen herkes tatsın bunu inş
herşey leri çok güzel

uğurlu gelecek dedi ki...

ne ekşi kokar dimi o minik parmakların arası ama bize miss geliyor. deliyiz, hepimiz anneyiz..

nohut oda dedi ki...

nasıl tombik oayaklar öyle maşallah..
bende bayılırrım kızımın ekşi kokusuna gıdık varya orası nasıl güzel kokarıdı..teyzesi bu çocuk kokuyor derdi de kızardım:)

Paşa dedi ki...

mutlu seneler..

Anne İş'te dedi ki...

Sevgili Özlem;

huzurlu,mutlu,sağlık ve bereket dolu,Aşk dolu,deli zamanlar diliyorum sevdiklerinle...

ha bir de bol bol uyku:))))(kendime de)

Sevgilerimle,kocaman,kocaman öpüyorum

prenseslerin annesi dedi ki...

amanın aynı inekten bizim kızlarda da var :) hatta aynı ayak kokusundan da :)

ZeyNes dedi ki...

Bir anneyi ancak başka bir anne anlar:) Zeynep'de halaaaaa ayakta sallanarak uyuyor ve 14 kiloyu sallamaktan ayaklarım uyuşsa da başbaşa geçirdiğimiz,bize özel o dakikaları iple çekiyorum:)

Evrim Ozkan dedi ki...

merak ettim simdi buldum postunu. Ne kadar birbirine benzer postlar olmuş. Ekşi kokunun verdiği mutluluk her anne için aynı. Anneliğin ortak paydası işte bu.

Sen Gelince dedi ki...

Evrim pek çok şeyi aynı paralelde yaşamıyor muyuz zaten:) Hazlarımız, korkularımız, beklentilerimiz benzer olmasından ne olsun:)