2 Mart 2009 Pazartesi

Şak şak ve şip şak:)

İçinde inanılmaz bir ritim duygusu var. Doğduğu günden beri müzikle iç içe oldu. Şarkılarla sakinleştirdik, şarkılarla avuttuk. Babası o müthiş sesiyle uyuttu kollarında uzun geceler boyu. Şimdilerde de gitar çalıyor onun için ara sıra. Gerçi küçük cimcime henüz gitarı kocaman bir oyuncak sandığı için üzerine atlama modunda ama...

Hal böyle olunca müziğe duyarlılığı da arttı gün geçtikçe. Bir süredir müzik duyduğunda poposunu sallıyor. Ellerini kaldırıp tel sarıyor. Bir kaç gündür de alkışı öğrendi. Şak şak tempo tutuyor. Ses çıktıkça da o küçük tontiş ellerinden, daha bir heyecanla alkışlıyor.

7 yorum:

zeynep dedi ki...

babanın gitar çalma durumunu çok kıskandım valla,
beril de, 7.aydan beri alkış yapıyor ama şimdi keyfine göre alkışlıyor:P

fotoğrafta net çıkmayabilir ama kayda alabilirsin, güzel olur.

bu tel sarar nedir ben hiç bilmiyorum ve merak ediyorum:)
sevgiler

Gökşen dedi ki...

Alakasız olacak ama bir zamanlar sen beni 4X4'le sobelemişsin şimdi farkediyorum :( kusura bakma n'olur herhalde işlerin çok yoğun olduğu bir dönemdi ve ben farkedemedim. Gerçi ben bu sobeleme konusunda acemiyim biraz, diğer bloglardan takip ettiğim kadarıyla biliyorum, hiç sobeleyen olmayınca :) bir sen olmuşsun onda da ben kaçırmışım :)

ELİF dedi ki...

Rüyada alkış yapıyor işine gelirse ama eller tam açık değil:))
bizimde küçücük bir gitarımız var ama çalmayı bilen olmadığı için çok facia sesler çıkıyor ortaya:)

Sen Gelince dedi ki...

Zeynep ben de kıskanıyorum inan ama en çok sesini. Onun ne kadar güzelse benim de o kadar kötü:) Bizimki de daha önce keyfe keder yapıyordu ama bu seferki çok başka. Bir kere ritmik bir yönü var.

Tel sarar bir tekerleme ve beraberinde ellerini yukarı kaldırıp bilekten kıvırma hareketi yapıyor. Tamam berbat anlattım biliyorum:)

Sen Gelince dedi ki...

Gökşen önemli değil tahmin ettim zaten. Merak etme ben de hala acemiyim.

Elif o zaman tontiş ellerinden ısır benim yerime. Belli olmaz belki Rüya öğrenir çalmayı. Benim kociş de çok küçükken kendine hediye edilen bir gitarla öğrenmiş ilk:)

Adsız dedi ki...

Ya bende alkışı kıskandım begüme o kadar öğretiyorum alkış yapmıyor :( kuzeni ile arasında 10 gün var çok güzel alkış yapıyor :)
Aferin Nilsuya..
Sevgiler.

Sen Gelince dedi ki...

Güneş bu bebekler alem:) İstedikleri, istemedikleri şeyler var. Bazı şeyleri reddediyorlar. Mesela Nilsu emeklemeyecek çünkü doğduğundan beri yüz üstü olmayı reddetti. Ayrıca teşekkür ederiz ve ayrıca Begüm'e de kocaman bir aferin:)