31 Ocak 2009 Cumartesi

Heyyo... Diş buğdayı bahane, parti şahane

Sevgili kuzenimimin oğluşu Deniz'in diş buğdayı partisindeydik bugün. Sanırım Nilsu hiç bu kadar kalabalığı ve çocuğu bir arada görmemişti. AVM gezintilerini saymıyorum:) Bugünlerde yabancılama durumumuz biraz artmış durumda. Bu yüzden ilk anda ufak çapta bir kriz yaşandı ama neyse ki kısa sürede atlattık. Bir de yemek faslı çok zor geçti. Bebek ve çocuk çığlıkları arasında başını sürekli ordan oraya çevirdiği için kaşığı ağzına isabet ettirmekte oldukça zorlandım. Sonrası küçük cimcime için oldukça keyifliydi. Yeni oyuncaklar, yeni arkadaşlar... Tabii ki bizim için de... Ama kuzencim yorgunluktan bitap düştü sanırım:) Ben mi? Bilmiyorum... İtiraf etmeliyim ki böyle bir organizasyonun altından kalkacak güce sahip değilim. Çok gerekli olduğunu da düşünmüyorum aslında. Yine de belli olmaz:)


Menüdeki tüm yiyecekler kadar diş buğdayı da çok lezizdi...
Biraz daha büyümüş ufaklıkların elinden kurtarmak çok zor olsa da Deniz pastasını üflemeyi başardı. Yani anneciği:)
Meslek seçme oyununda bir an bıçağa el atan Deniz, tam cerrah olacak diye düşündürürken yan çizip saç fırçasında karar kıldı.
Amacım büyük küçük tüm çocukları bir araya toplamaktı ama... Biri uyandığında diğeri uyudu, biri oynarken diğeri kayboldu derken ancak bu kadarıyla yetinmek zorunda kaldım. Nilsu'm nasıl da şaşkın bakıyor:)

7 yorum:

gezicini dedi ki...

ooo sizin diş buğdayı da hayırlı olsun.. tüm dişler ağrısız çıksın :-)
bu arada benim tabakta buğday fotografım iyi çıkmamış, ama seninki çok iyi.
en kısa zamanda görüşmek üzere..
sevgiler
gorki

Sen Gelince dedi ki...

Teşekkür ederim Gorki... Darısı Nilsu'nun başına diyorum ama...:)))) sevgiler...

zeynep dedi ki...

ben de çok istiyorum bu diş buğdayından yapmak ama çok tembelim. neyse ki daha dişimiz çıkmadı, çıkınca ben de tembellik etmezsem yapacağım. br de çok bilgim yok. önce sizin dişiniz çıksın da ben de kopya çekeyim:)

Sen Gelince dedi ki...

Zeynep bizim aslında 7. ayda alttan 2 dişimiz çıktı. Ama diş buğdayını henüz yapmadım. Biraz tembellik diyelim. Bir de çağırmam gereken o kadar insan var ki altından kalkabilir miyim bilmiyorum. Yaparsam ben de kuzenimden kopya çekeceğim:)

Maya ve Elya'nın annesi dedi ki...

biz yapmadık, şimdi görünce çok imrendim :) artık bir dahakine :p

Sen Gelince dedi ki...

Tuğba'cım hiç belli olmaz. Şimdi dalga geçiyorsun ama:) İnsan özeniyor gerçrkten... Of bilmiyorum:(

Adsız dedi ki...

Bende çok istiyorum diş budayı yapmakla ama bu gidişle doğum gününe yaklaşacak sanırım :)