25 Ocak 2009 Pazar

Aylardan Ocak...

Nilsu 8 ayını doldurdu. Şöyle bir dönüp bakıyorum da geriye, günler ne kadar zor, aylar ne kadar hızlı geçmiş. Küçük cimcime dünyayı tanımaya çalışan bakışlarıyla her gün yeni bir şey öğrenmeye devam ederken nasıl da büyümüş... Biraz daha zorlasam genç kız yapacağım nerdeyse:)

Rutin kontrollerimiz 2 ayda bire döndüğü için bu ay doktorumuza gitmedik. Bu yüzden boy ve kiloyu tam olarak bilmiyoruz. Ama benim evde tartma çabalarımın sonucu biraz moral bozucu oldu. Sanırım geçen aydan daha fazla kilo almış. Yani topişliğe devam:)

Bugünlerde kollarından tutunca zar zor da olsa bir iki adım atıyor kendiliğinden. Emekleme girişimi henüz yok. Olacağını da sanmıyorum. Her gün yeni oyunlar keşfediyor ve bizi sürekli güldürüyor. Alt iki dişimiz de uzamaya devam ediyor. Her şey yolunda ve her şey güzel.




6 yorum:

Adsız dedi ki...

Maşallah Nilsuya biz daha hiç diş çıkaramadık bizimde 7.ayımız bitti,bir türlü bir doktor tutturamadık her ay başka yerdeyiz.

Sen Gelince dedi ki...

Teşekkür ederiz Güneş:) Bizim dişler tam 7. ay bittiğinde patladı. Sizinki de yakındır. Ama değişebiliyor tabii. Ben doktor konusunda çok şanslıydım. Umarım doğru kişiyi bulursunuz siz de...

ELİF dedi ki...

bizde de henüz diş yok hatta doktorumuz, hiç belirtisi bile yok dedi.
sizin sorunuz kilo bizimki de zayıflık sanırım:) aman sağlıklı olsunlar da..

Sen Gelince dedi ki...

Elif ilk dişi 10. hatta 11. ayda bile çıkanlar var. Sorunsuz ve acısız çıkarsınlar da. Resimlerde o kadar zayıf görünmüyor Rüya. Bence dert etme:)

Adsız dedi ki...

çok mu dar giyiniyor ne ya baksana oturuken bşle zorlanıyor sanki bunu her remde gördm nerdeyse

Sen Gelince dedi ki...

Merhaba sevgili adsız
Aylar öncesi yazdığım bir post'a yorum yazmış olmanız beni şaşırttı biraz. Benim kızım biraz kilolu. Sanırım oturması size o yüzden öyle geldi. Gerçi doktorumuz çok memnun ama bilemem ben uzman değilim. Ayrıca kızıma genelde ayından daha büyük beden, beli lastikli ve pamuklu rahat şeyler giydirmeye özen gösteriyorum ya da elbise. Ben tecrübesiz davransam bile sanırım etrafımdaki büyükler, deneyimli insanlar farkederdi. Blogtaki tüm resimleri gözden geçirdim ama bu resim dışında bunu düşündürecek birine rastlamadım. Yine de uyarınız için teşekkür ederiz...