30 Aralık 2008 Salı

2009 gelme lütfen...

Yılbaşı ağacı, hediyeler, hazırlıklar... Aslında her şey tamam da bir ben eksiğim...Bugünden yılbaşı üzerine bir şeyler yazabilmeyi isterdim ama galiba yarına bırakacağım. İçimden gelmiyor. Coşkudan çok hüzün hissediyorum son günlerde. Yeni yıl bana taze başlangıçlar ve güzel umutlardan çok, sürekli ötelemeye çalıştığım bir gerçeği hatırlatıyor bu kez.

Küçük cimcimemle geçirdiğim o uzun, keyifli günler geride kalacak artık. Çalışan bir anne olarak ayaklarım geri geri gitse de işime dönüyorum. 2 Ocak kabus gibi yaklaşıyor. Bebeğimi nasıl bırakacağım bilmiyorum... O büyümeye devam ederken neler kaçıracağımı ise düşünmek bile istemiyorum. Aslında neler hissettiğimi burda bir kaç cümleyle ne kadar anlatabilirim ki? Kötüyüm işte... Sadece kötü...

4 yorum:

Maya ve Elya'nın annesi dedi ki...

Özlemcim annen bakacagı için çok çok şanslısın, gözün arkada kalmayacak..evde olmak inan çok zor..evet çok çok muhteşem her anı yaşıyorsun ama aynı zamanda da gerçekten çok zor..yaşamayan bilemez..bunu cumadan beri banyoya girememiş biri olarak söylüyorum :)
kızının iyiliği için işine dönüyorsun, keyfinden değil :)
böyle düşün, o zaman daha kolay olur :)
mutlu yıllar, ikinizi de öpüyoruz çok :)

Sen Gelince dedi ki...

Çok haklısın biliyorum. Annem Eskişehir'de olduğu için ağırlıkı olarak babannesi bakacak. Annem de ara ara gelecek. Ama işte bir türlü iyi hissedemiyorum kendimi. Sonuçta ben her an yanında olamıycam... Bu arada senin iş durumuyla ilgili bir gelişme var mı?

Biz de size mutlu yıllar diliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun. Maya'yı öp benim için:)

Maya ve Elya'nın annesi dedi ki...

yok henüz..umarım mart sonuna kadar olur..

Sen Gelince dedi ki...

Umarım 2009 güzel haberlerle gelir:)